Extenda Retail förbättrar handlares möjligheter att attrahera konsumenter och öka kundlojalitet genom förvärvet av Re-Vision

News – Revision aquisition

Stockholm, Sverige, Fredag, 1a april 2022

Extenda Retail, ledande leverantör av handels- och distributions-mjukvarulösningar för handlare och logistikföretag, tillkännagav idag förvärvet av Re-Vision BV, en global leverantör av självbetjäningsteknik för handeln baserad i Nederländerna.

Erbjuder extraordinära shoppingupplevelser

Re-Vision hjälper handlare att leverera extraordinära shoppingupplevelser genom att skapa digitala handelsfunktioner i den fysiska butiksmiljön. Konsumenterna kan njuta av en digital shoppingupplevelse i butiken på sin egen eller av handlaren tillhandahållna enhet, och handlaren kan utforma konsumentens resa för att leverera en unik varumärkesupplevelse. Lösningarna omfattar funktioner som Scan & Go och Self-Scan kopplade till en plattform för maskininlärning för att samla in och identifiera mönster i data. Användningsområden för denna plattform är bland annat förebyggande av förluster och rekommendationer för merförsäljning.

Leendert Venema, VD för Extenda Retail, säger: ”Dagens konsumenter har fler valmöjligheter än någonsin tidigare, och kampen för handlare att attrahera, engagera och behålla kunderna har aldrig varit så hård. Eftersom gränserna mellan fysisk och digital handel fortsätter att smälta samman, ger Re-Vision konsumenter möjligheter att göra deras upplevelse i butiken både givande och trevlig, och allt med en enhet som är mest bekant för dem – deras mobiltelefon.”

Extenda Retail och Re-Vision har ledande positioner på kompletterande geografiska marknader. Kombinationen kommer att ge otroliga möjligheter för båda företagens kunder att dra nytta av ytterligare mjukvarufunktioner. Ett exempel är Re-Visions Impact Cloud-platform. Med hjälp av AI kan molnutbildade modeller driva produktrekommendationer dynamiskt till alla försäljningskanaler, baserat på köparens historik och ett flertal kausala faktorer.

Michel Haagmans,Ägare och VD för Re-Vision, säger: ”Extenda Retail och Re-Vision ger handlare ytterligare spännande möjligheter att ständigt förnya sig med hjälp av molnbaserad teknik. Konsumenterna kan njuta av en personlig upplevelse som gör att de kan handla hur och när de vill, och handlarna gynnas genom att öka kundantal och försäljning, och samtidigt minska svinnet.”

Förvärvet slutfördes den 1a april, 2022. Med kontor i Nederländerna stärker Re-Vision Extenda Retails position utanför Norden. ”Vi har många möjligheter att leverera värde till handlare i hela Europa och vi ser fram emot att träffa Re-Visions medarbetare och kunder för att diskutera nya möjligheter”, säger Leendert Venema, som fortsätter som VD för den sammanslagna koncernen. Re-Visions framgång har drivits av förmågan att fungera tillsammans med en mängd olika tekniker i butik, och detta är en strategi som Extenda Retail kommer att fortsätta att bygga vidare på. Detta utöver att utforska möjligheter till korsförsäljning inom den befintliga kundbasen för Extend Retail.

Om Re-Vision

Re-Vision strävar efter att koppla samman online- och offlinevärlden och inspirera konsumenterna att upptäcka handelns fulla potential.

Re-Vision har mognat sin lösningsportfölj för att stödja en Omni-Channel-strategi och BYOD, och hjälper handlare att uppfylla sina kunders förväntningar och leverera identisk funktionalitet och upplevelse både på företagsenheter och smarttelefoner. Enkel, bekväm och i gengäld mer shoppingupplevelse; My-iScan™ & My-Scan™. Båda lösningarna är utvecklade för att vara robusta och skalbara, samtidigt som de innehåller funktioner som visar ett öga för detaljer. Med över 10 års erfarenhet som marknadsledare inom Self-Scanning Re-Vision-tjänster återförsäljare i över 35 länder över hela världen med en marknadsandel på över 50%.

Lär dig mer om Re-Visions lösning Impact CRTL för stöldprognoser (på engelska)

Discovery session: Re-Vision Impact CTRL Theft Prevention

Stay up to date on news from Extenda Retail

Mer fra vårt ressurssenter

Klar til å gå inn i fremtiden med Extenda Retail?

Oppdag hvordan vi kan hjelpe deg med å overgå dine egne - og kundenes - forventninger!